top of page

Caploonba / Reklam Değil Sahici

Caploonba'nın Doğa Dostu Kampanya’sı için çektiğimiz reklam filmlerinden ilki, Reklam Değil Sahici yayında.

Reklamveren / Caploonba

Prodüksiyon / Native Collective

Yaratıcı Ajans / Adorno Agency

Yapımcı / Serkan Akyürek

Yönetmen / Kemal Mardin

Görüntü Yönetmeni / Tuna Aral

Focus Puller / Çağrı Çamlıca

Kamera Asistanı / Tarkan Taygar

Yönetmen Yardımcısı / İrem Özgü

Yapım Koordinatörü / Kuzey Şaroğlu

Işık Şefi / Burak Geyik

Işık Asistanı / Ümit Çolak, Yaman Aydın

Ses Teknisyeni / İsrafil Aslan

Reji Asistanları / Cansın Şovalye Önkol, Ali Altunsoy

Saç & Makyaj / Leman Aktaş, İmajebru, Müşerref Sayal

Backstage / İsmail Altıntaş

Rental / KiralaCek.co

Casting / İzmir Güzeli

Güncel Reklam Çalışmalarımız

İzmir Büyükşehir Belediyesi

Alsancak Veteriner Kliniği

Reklam Prodüksiyon Hizmetlerimiz

Reklam Filmleri

Reklam Fotoğrafı

Testimonial Filmler

Reklam Filmleri
Özel Gün Filmleri
Reklam Fotoğrafı
Animasyon Filmler
Testimonial Filmler
Masaüstü Reklamlar

Özel Gün Filmleri

Animasyon Filmler

Masaüstü Reklamlar

Süreç Nasıl İşliyor?

Brief ve Keşif

Sizden gelen brief doğrultusunda ihtiyaçlarınızı tespit ediyor ve hemen keşif çalışmamızı gerçekleştiriyoruz.

Pre Prodüksiyon

Keşif sonrasında işletmede yapılması gereken düzenlemeleri (ekip kıyafetleri, çevre düzenlemesi gibi) size bildiriyoruz. Biz de bu sırada senaryo çalışmalarımızı tamamlıyor ve onayınıza sunuyoruz. Çekeceğimiz görüntülerin çekim öncesinde tam olarak kafanızda canlanmasını sağlıyoruz.

Prodüksiyon

Belirlenen çekim gününde uzman ve profesyonel ekibimizle işletmenize geliyor, iş akış süreçlerinizi aksatmadan prodüksiyonu gerçekleştiriyoruz.

Seslendirme

İhtiyacınız olan tüm dillerde seslendirme hizmeti sunuyor ve sadece “native speaker” dublaj sanatçıları ile çalışıyoruz.

Post Prodüksiyon

Çekimler sonrasında tüm görüntüleri 3 ayrı hard diske kopyalayarak öncelikle görüntülerin güvenliğini sağlıyoruz. Kurgucularımız tarafından seçilen en iyi görüntüler, yönetmenin yönlendirmeleri ile bir araya getiriliyor. Sonrasında filme motion graphic, title, logo animasyon, görsel efekt, ses efekti ve dış ses gibi öğeler ekleniyor. Son olarak renk düzenlemelerini yapıyor ve filmi yayına hazır hale getiriyoruz.

Depolama

Tüm görüntüleri ve proje dosyalarını talebinize göre 1-5 yıl arasında saklıyoruz. Bu sayede ilerleyen zamanlarda işletmede önemli değişim ve gelişmeler yaşanması durumunda filme müdahale etme şansı sağlıyoruz.

bottom of page